Укупно приказа странице

недеља, 8. септембар 2024.

Los Bitchos – Talkie Talkie ( City Slang 2024 )


Dobronamerne zvučne saputnice za jutarnje razbudjivanje, rasanjivanje ili za isterivanje nepotrebnih isamozimišljenih briga pred spavanje. Tako bih opisao Los Bitchos, ženski kvartet iz Londona koji uz kombinaciju surfa, roka, garaze i sličnog kradu vreme koje bi da vam ga već nisu ukrali proveli uspešno radeći ništa.

Nema gnjavaže, tumačenje tekstova, svako je slobodan da ovo koristi na način kako hoce, uz mumlanje jutarnjih ili večernjih afirmacija, skakanja i igranja kao da vas niko ne vidi, uživanje u nepatvorenom rokenrolu. Jedan od redjih bendova čija je metafizika upravo u tome , da je nema. čist zvuk, zabava, samoiskazivanje na način koji im trenutno najviše priliči ileži.Kao nekad u tinejdž pop-rok konfrontaciji sa odraslim svetom, kada smo se tek navikavali na ono sto će nas odredjivati.

Da su neka druga vremena Los Bitchos bi mogle da krase naslovne stranice magazina bez hajpa koji prate seljanu koju su Oasis ponovo pokrenuli kao da na svetu već ne postoji dovoljno neopevanih budalaština. Los Bitchos će se za koju deceniju neko sećati kao eksces ili neće. Mozda  kao početni korak. Meni je ovo ploča za to idealna. Nekome bi mogli da budu današnji T.Rex, Slade ili bar Suzie Quatro da je svet u nekoj drugoj  sa distance bezazlenijoj formaciji.

https://losbitchos.bandcamp.com/album/talkie-talkie












Нема коментара:

Постави коментар

Напомена: Само члан овог блога може да постави коментар.