Укупно приказа странице

среда, 18. септембар 2024.

VA. –Als die Welt noch unterging ( German Post Punk Underground 1989-1984 ) ( Tapete 2023)

 



Kompilacija koja je (namerno) koincidirala sa četvrtim izdanjem istoimene knjige Franka Apunkta Schneidera o Nemačkom punku i new waveu donosi (barem meni) par nepoznatih ili manje poznatih imena za otrkrivanje i sve su nade, naknadno ali nikad zakasnelo zadovoljstvo.

Nemačka scena mi je uvek bila posebno zanimljiva, mada je varirala od onih koji su išli glavom kroz zid, onih koji su gledali samo svoja posla I ništa ih nije uznemiravalo na tom putu i onih gde se naslućivala simpatija prema mejnstrimu I što da ne!? - moguća karijera u višim sferama.

Kako god, ovakve kompilacije su više nego dobrodošle, nebitno da li se obnavlja gradivo ili se ulazi u neku novu teritoriju gde se tek treba prilogadjavati. Rutine nema i to je najvažnije. Ova ovde je upravo takva, neka nova imena za mene I nadam se nove radosti u dane koje treba obojiti, utopliti i učiniti veselim i smislenim. I nataknuti na sebe nesto nepromočivo, da nam bude toplo, I suvo. Nekad treba obući i stariju garderobu iz nekog samo naseg  šifonjera i magija pocne da radi…

https://www.tapeterecords.de/artists/adwnu




















Нема коментара:

Постави коментар

Напомена: Само члан овог блога може да постави коментар.