Укупно приказа странице

субота, 28. септембар 2024.

VA- Back Up Dos _Mexican Techno Pop 1982-1989 ( Dark Entries 2024)


čuvena etiketa Dark Entries nam je upriličila neobično izdanje. Nije baš česta prilika da se čuju meksički muzičari, barem u ovakvom izdanju. Kad bolje razmislim jedini meksicki muzičari (i to parcijalno) koje sam slušaoi imao priliku da vidim uživo pa i da se upoznam potom provedem jednu nezaboravnu noć sa njima su bili Nine Rain, sve zahvaljujući TuxedoMoon vezi.

Ovde je situacija drugačija. Dark Entries je poznat po guranju zaboravljene, nodovoljno poznate I promovisane muzike koja je povezana sa elektronikom, sintisajzerima, etc. Ovde su odabrali desetak pesama umetnika ili bendova  koji se šire od sinti popa, kako kažu New Beata i nostalgije, najčešce povezivane sa osamdesetim. Imena nam ne znače ništa, možebiti I bolje, muzika je ona koja će reci sve, pa ko voli nek zivoli.

Svi ovi žanrovi su naravno iznikli, ponikli i povezuju se sa post-punkom i new waveom i ovo jeste ploča za taj krug ljudi koji su spremni da izdvoje svoje vreme da bi našli neka nova, nepoznata  elektronička zadovoljstva.













Нема коментара:

Постави коментар

Напомена: Само члан овог блога може да постави коментар.