Укупно приказа странице

петак, 26. јун 2015.

Date Palms - Honey Devash (Mexican Summer, 2011)



Do formiranja Date Palms, Gregg Kowalsky i Mariele Jakobsons su odvojeno prikazivali talenat i veštinu, a sada su namerni da učestalošću pravdaju zajedničku agendu. Da se ne bi činila nepravda, najracionalnije je iz minulog rada izvući ono po čemu ih najefektnije preporučujemo prijateljima. Možda su to Kranky pedigre koji Kowalsky ima i Jakobsons saradnja sa Fredom Frithom. Odluku o odvajanju vremena na ovaj kreativno-emotivni par pojačavaju i etikete koje im ukazuju poverenje i ime - Root Strata (debi Of Psalms, 2010), i sada sve uticajniji Mexican Summer
Sine Qua None za Date Palms simbiozu je poznavanja materije i balansirane improvizacije u dobru pesmu, drugačije sve ode u koncept istrošene psiho(delične) seanse i kosmičkog br(b)ljanja. Krajnji utisak koji drugim albumom daju je blizak glasini kako Spacemen 3 rade soundtrack za virtuelni obilazak ashrama.
 Honey Devash je vinil. A strana = grupni obilazak i upoznavanje, a B strana = natanane individualno razgledanje. Ima ovde i rizika da nekoliko uzastopnih vraćanja igle može da nagovesti uzbuđenje, koje po nekim učenjima odlično ide uz ovakvu muziku, a valja je obuzdati, a zahtevni ili opuštajući pristup preslušavanja je krajnje lični odabir. 


Нема коментара:

Постави коментар

Напомена: Само члан овог блога може да постави коментар.