Укупно приказа странице

понедељак, 02. мај 2016.

Hashish – A Product Of … ( Woah Dad 2016 )Ništa manje komercijalno potentan od recimo zadnjeg Daft Punk albuma, A Product Of.., debi Hashish album će srećom ostati tajna za svu tu bulumentu koja je onomad ukucavanjem  industrije krenula u trgovine da kupi sebi parče escapade i "otkačenosti".

Na kraju krajeva, to ni fizički nije moguće, proizvod ili produkt je prisutan u samo 499 vinilnih kopija. Kažem srećom, jerbo bi preterana eksponiranost samo oštetila ovu domišljatu i šarmantno složenu muziku, a znamo da se ništa spektakularno na bolje ne bi promenilo.

Fantastična über erotische psychedelic lounge kozmika lucidno rekonstruiše nekad prepotentno i bez dovoljno znanja negirana slična uzbudjenja iz 60. i 70. Takodje,  neretko vodjen moogovima Product može da odsimulira OST za odglumljeno parcijalno proširenje svesti. Proizvodjač je Švedjanin Stefan Kèry koji slične stvari radi i preko svoje Subliminal Sounds etikete. Da naravno logika bude opet na radost zbunjena, album je potpisao kao izdanje za Woah Dad etiketu.Нема коментара:

Постави коментар

Напомена: Само члан овог блога може да постави коментар.