Укупно приказа странице

четвртак, 03. август 2017.

RETRO. Altar Eagle - Mechanical Gardens (TYPE, 2010)

Nadvikivanje New Order i MBV navijačkih grupa na Suicide tinejdž tribjut partiju. Zgužvani presnimak Slowdive sa Grunding kasetofona. I još nečega iz osamdesetih & devedesetih; na mah čovek pomisli da su neki Šveđani koji se potražuju u tim vremenima.
No, Altar Eagle su Amerikanci, Eden Hemming i Brad Rose, cuzamen žena & muž, od kojih nam je psiho-čova najpoznatiji iz Type folk-noise okružja kao The North Sea jedinica, mada sobom vuče još skoro tucet aliasa. Nije ovo prva supružnicka kombinacija (Corsican Paintbrush), no šanse su da će postati najpoznatija, sudeći po larmi koju je podigla.


Zato, jer je Mechanical Gardens kvalitetna organska, suncem & čistim vazduhom uzgojena hrana, koja se i pored prepoznatljive boje i ukusa teško gura u neki kuvar. To ljude zbuni i istovremeno im se Altar Eagle delići porcije zaglave međ zube i nema nazad. Ovakve omanje nutricije pumpaju kiseonik u mozak rok muzike ili kako to već neki zovu. Omanje po okruženju, manufakturi i materijalnom ulaganju, a veće po kvalitetu i mentalnoj snazi od znanih kojima nas globalistički diskografi i političari umaraju, truju i pokušavaju da prevare.


Lična utopija glede Altar Eagle - idealni su za New Order predgrupu; takva nesavršenost bi obodrila svet. 


https://www.discogs.com/Altar-Eagle-Mechanical-Gardens/release/8640880


https://soundcloud.com/_type/sets/altar-eagle-mechanical-gardens

 

Нема коментара:

Постави коментар

Напомена: Само члан овог блога може да постави коментар.