Укупно приказа странице

субота, 18. март 2017.

BEKOLYMPICS (Beko Records, 2016)



Lane oko Olimpijade Francuska je etiketa Beko Records uklopila svakojake komadiće u kompilaciju, dinamičnu u meri, baš kako je onomad izgledalo praćenje/ uživanje u Igrama, dok nam ih kapitalističko liberalna govnarska klika nije najeksplicitnije razotkrila i zgadila. Svaki od komadića pojedinačno (re)prezentuje neki sport Ili asocira na nekad dugo iščekivani dogadjaj. Sve to & olimpijski &multi & kulti & temperamentno - istrčavaju, pedaliraju, isplivavaju,izbacuju,bendovi iz Francuske, Španije, Engleske, Kanade, Amerike.

Do kompilacije me je doveo francuski bend Djokovic (dobar!) i sve se cakum-pakum odmotalo. Kada već o zavičaju, eto! Imaginarni olimpijanski projektilpucanj zemljak-zemljak je španski bend The Royal Landscaping Society koji vozi motiv kojim Obojeni Program počinju mega hit ABCD Avioni. Ostatak semplera je sportsko nadmetanje post punka i new wavea, Orange Juice i New Order, Postcard i manje poznatih labela. Uz dozvoljeni sintisajzer doping koji boji kako pristojnost i dobar ukus nalažu. Najbliže bih kompilaciju (u)poredio sa nekom imaginarnom Labrador kompilacijom sa toplijih mora – mada niko ne topli i vedri bolje od Labradora.

Sve je uradjeno u 200 CD-r primeraka i svaki ima drugačiji omot. Za ilustraciju gore naravno ide biicklizam. Alternativa je da se skine fraj (name-your-price ) sa bandcamp stranice.

 













Нема коментара:

Постави коментар

Напомена: Само члан овог блога може да постави коментар.