Укупно приказа странице

субота, 19. август 2023.

Lobsterboms –Look Out (Duchess Box Records 2023)



Berlinski new wave/post punk mešoviti trio ( dve devojke I jedan mladić) voze u rikverc do one tačke gde je bavljenje punkom, new waveom počelo da biva uzbudljiva opsesija koja nikada nije prestajala. Lobsterbombs vraćaju u sećanja ne samo neke rane britanske DIY uzore, već i neka imena naše scene, sto (do)daje jos veće zadovoljstvo. A na nemački new wave jesam slab, to nije tajna.I uvek nešto novo iskoči!!!

Nastali kao još jedan bend, koji se kreacijom borio protiv pandemije, ovi  entuzijasti su to nadziveli, došli do albuma, a sta će dalje biti videćemo. Meni su ovakvi bendovi uvek bili ono čvrsto jezgro rokenrola, lako je uhvatiti se velikih, etabliranih I ishajpovanih. Svakome treba jedno  mesto,  u koje se zavučeš u nekim trenucima. Ne moraju da budu posebni, samo da su tvoji. Onda kada utopija nadvlada.

https://lobsterbomb.bandcamp.com/album/look-out

http://lobsterbomb.com/

https://www.instagram.com/lobsterbombband

https://www.facebook.com/lobsterbombband

https://turnupthevolume.blog/2023/07/26/interview-look-out-for-riotous-berlin-punk-trio-lobsterbomb-and-their-barbed-wire-debut-lp/?fbclid=IwAR3I9p_2uy1EQB5lE1iGjSN0ko9xR6qgyjVfySvU_MUwDxX_k8relwShllw















Нема коментара:

Постави коментар

Напомена: Само члан овог блога може да постави коментар.