Укупно приказа странице

недеља, 29. новембар 2015.

Foresteppe & 231 – llllllllllll ( spina!rec cass. 2015 )Dva ruska eksperimentalna entiteta, ako se za eksperiment ne misli da je zgureno neslušljivo nagomilavanje ili amputiranje muzike ili tonova. Jedan sam šparta ulicama i poljima i šumama, onaj drugi je šareno bučan i svetli iz solitera.
Prvi, individualniji je Foresteppe, šire je znan, a vizija je Egora Kločikina, momka iz Berdska. Ako me sećanje ne vara, neko je onomad opisao muziku ovog profesora istorije kao ”Boards Of Canada, da su kojim slučajem odrasli u Sibiru “. A, Berdsk jeste u Sibiru, možebiti da ima smisla da se o tom duma!
231 je porodična manufaktura sreće i radosti, naivnih, neukaljanih, spontano pronadjenih ili proizvedenih zvukova iz jedne familije iz Sankt  Petersburga u kojoj zaista učestvuje cela primarna zajednica  – roditelji & deca. Muzika se tu doživljava samo kao jedna od agendi i mogućnosti da se obesmisle granice za izlazak iz detinjstva na najbolji način i da se u njemu što duže ostane. Elem, Na izdanju llllllllllll druže snage Foresteppe i 231 i prave jedan od zanimljivijih albuma godine. Mislim da ovako zvuče Mum trake koje ljudi  iz tog dragocenog benda prave za svoju decu i ne prilagodjavaju za publiku van familije.
Izdanje je za spina! etiketu, svaki kasetni omot je unikatni dečiji crtež, što jeste deo specijalnog plana za ovaj, ili barem njihov svet.

http://foresteppe.bandcamp.com/album/-

 

http://231happy.bandcamp.com/album/llllllllllll

http://231happy.tumblr.com/

https://soundcloud.com/231happy

 

https://spinarec.bandcamp.com/album/llllllllllll

 

   

Нема коментара:

Постави коментар

Напомена: Само члан овог блога може да постави коментар.