Укупно приказа странице

петак, 08. септембар 2017.

Die Dominas ‎– Die Dominas (10” Fabrikneu 1981 )Možebiti da Die Dominas nisu najbolje čuvana tajna glede Kraftwerk relacija, ali od deset ljudi koji se bave njima (Kraftwerk), najmanje sedam za njih (Die Dominas) nikada nije čulo.


Početkom osamdesetih su Claudia Skoda (modna dizajnerka) i Rosi Müller (u nekom obliku saradjivala sa Ash Ra Tempel ) dobile dar od prijatelja Karla Bartosa i Ralfa Hüttera - papir sa dva akorda. Ne snalazeći se i ne znajući šta uopste sa tim, poitale su do negdašnjeg dečka Müllerove - Manuela Göttschinga (Ash Ra Temple, Ashra), a on je u njima probudio Domine, akorde aranžirao i naterao ih da ih nekako odsviraju. Snimao ih je u početku tajno, ne bi li zamrzao momentum i sacuvao autentičnost. Kada je sve sredio, akordi nisu bili ni mlaki ni meki i rezultat je bio potentni sintisajzerski kraut werk taman toliko uspaljen za one night stand (izmedju dragih konzumenata i dve Domine) gde usred vatrene igre uspevaju i da se zahvale ( Herr Ralfi und Herr Karl ) na šansi da javno izvrcaju seksipil I erotiku – šta ti je novopronadjeni profesionalizam !


Herr Ralfi und Herr Karl su naposletku zadovoljni uslugom i odanošču uz napojnicu dobacili i omot.Die Dominas Wespendomina - (original fabrikneu video 1981)

https://www.youtube.com/watch?v=W5lGs-uwHmk

Die Dominas - Die Wespendomina

https://www.youtube.com/watch?v=oWZcnACprUU

 

Die Dominas - herr ralfi und herr karl

https://www.youtube.com/watch?v=x9VKYzSWNFE

 

Die Dominas - Ich Bin A Domina

https://www.youtube.com/watch?v=z4xHXiScgmc

 

 

 

 


Нема коментара:

Постави коментар

Напомена: Само члан овог блога може да постави коментар.