Укупно приказа странице

среда, 10. април 2024.

Drahla – angeltape ( Captured Tracks 2024 )


Drahla mi je privukla poredjenjem sa američkim  FACS koji su me bukvalno prošle godine rikošetirali, a onda je angeltape ucinio svoje. Vukao je isprvo na matematičke obrasce americkih bendova koju su odrastali na uticajima britanskih uzora iz nju vejv perioda . Opet radi se o bendu iz Leedsa, grada koji je davao različite sorte bendova koji su svaki na svoj način imali taj “udarac” koji ih je činio intrigantnim. čini se da i Drahla moze to da bude.  Vreme radi za njih.

Ovo je debi  Drahla album (a drugi njihov) za američku etiketu Captured Tracks čiji je rad za svaku pohvalu (revitalizacija Xmal Deutschland  i related izdanja ) i sasvim se uklapa u neki novi aktivizam etikete. Imali su i imamo sreće da se to sinhronizovalo. Plus, pobegli su od dominantnog uticaja bendova koje najzanimljiviji novi bendovi britanske scene slede, a navode neke podjednako važne i kvalitetne  kao sto su  recimo This Heat. Dovoljno.

Ima ovde i žestine i buke i art pristupa, te angeltape ima  skoro privatnu naručenu namenu za otresanje od zimske prljavštine I naslaga. Dva tri slušanja I par kilograma manje djubreta u glavi.

https://drahla.bandcamp.com/album/angeltape









Нема коментара:

Постави коментар

Напомена: Само члан овог блога може да постави коментар.